Höga krav från kunderna

Det är kunderna som gör oss bra. Deras behov har utvecklat Gnosjö Automatsvarvning till vad vi är idag. För att leva upp till de krav som ställs på en modern industri för vi en kontinuerlig dialog med många av dem.

Dragan Rancic

Manager GSM & Adv.Launch Management

BORGWARNER SWEDEN

Ni har samarbetat med Gnosjö Automatsvarvning sedan 2001. Vad är det ni uppskattar hos dem?

– Precis som oss är de innovativa och lyhörda för kundens behov. Servicen och flexibiliteten är också viktig.

Andreas Forslund

Purchasing Manager

OETIKER SWEDEN AB

Varför är Gnosjö Automatsvarvning en bra samarbetspartner?

– I vår organisation uppfattas Gnosjö Automatsvarvning som en pålitlig, kvalitetsmedveten och stabil leverantör med ett högt teknikkunnande. Vi har i nära samarbete med dem utvecklat våra detaljer både avseende design och produktion.
Dessutom ligger vi nästan grannar vilket är positivt när det gäller ledtider för snabba prototyper och förserier som ofta förekommer inom fordonsindustrin.

Jan Olofsson

Innovation Manager, Product development & Rationalization

AKWEL/AUTOTUBE

Vad gör Gnosjö Automatsvarvning till en bra leverantör?

– Snabba svar generellt. Men framförallt är de ett bra bollplank vid konstruktion av en detalj så vi kan optimera konstruktionen för lägsta pris och högsta kvalitet. Vid frågor kring toleranser på enskilda sändningar får man svar och duglighetsvärden oftast samma dag. Det underlättar enormt vid vår kommunikation med våra slutkunder Ford, Volvo och JLR. Oftast kräver våra kunder svar inom 24 timmar om det är några frågetecken.

Mauricio Nuñez

Sourcing Manager

TR FASTENINGS SWEDEN AB

Vad tycker du om samarbetet med Gnosjö Automatsvarvning?

– TR Fastenings och Gnosjö Automatsvarvning har samarbetat i över tio år och jag har sällan sett en så fin och modern anläggning med en så bred maskinpark som kan leverera den tekniken, precisionen och kvaliteten. I september gav vår egen revision fabriken toppbetyg i processrevisionen VDA 6.3.

Marcus Hansson

Site Manager

GNOSJÖ TECHNICAL GROUP SWEDEN

Vilka är Gnosjö Automatsvarvning främsta egenskaper?

– Öppenheten, ärligheten och kunskapen samt att ständigt våga utmana både sig själva och branschen. Som historian där de i uppstarten köpte en hydromat som kostade betydligt mer än deras omsättning. Där stod resten av
branschen med höjda ögonbryn och skakade på huvudet, men Gnosjö lyckades. Så att alltid ligga i framkant vad det gäller teknik, kunskap och maskinval utgör deras främsta egenskap. Självklart ihop med mycket kunnig personal.

Daniel Rosberg

Manager Supply Chain PowerDrive Systems

BORGWARNER SWEDEN

Vad uppskattar du med Gnosjö Automatsvarvning?

– De levererar tekniskt utmanande komponenter samtidigt som kraven på renhet är höga. Den oerhörda kompetens de besitter inom sitt område gör att de kan leverera bra kvalitet till konkurrenskraftigt pris. Dessutom är de lyhörda och nytänkande med kunden i fokus, och ser lösningar istället för problem.