Linda Fransson diskuterar näringslivets ekonomiska prognos i SVT-Forum

Linda Fransson, VD Gnosjö Automatsvarvning

Hur bedömer Svenskt Näringsliv ekonomin de närmaste åren? Denna frågan ställs idag i SVT-programmet Forum till Linda Fransson, vd på Gnosjö Automatsvarvning. I direktsändning diskuterar hon idag tillsammans med Bettina Kashefi, chefekonom Svenskt Näringsliv, John Hassler, professor i nationalekonomi och Ulf Steringer, Norra Berget restaurang AB ekonomins framtid.

– Det känns väldigt viktigt att den svenska industrin får sin röst hörd i SVTs medierapportering. För mig som representant för både Gnosjöregionen och den svenska tillverkningsindustrin är det väldigt värdefullt att kunna få bidra med ett lokalt förankrat perspektiv på ekonomins framtid, säger Linda Fransson om sitt medverkande i SVT idag.

Hon fortsätter:

– På Gnosjö Automatsvarvning har vi valt att kompetensutveckla trots pandemins följder. Vi får se ett värde i hur vi kan lyfta och utveckla befintlig kompetens även i kristid. Det är viktigt att se att vi kan hålla igång varandra. På det sättet kan vi skapa ett positivt klimat och en positiv framtid för Sverige.

Programmet SVT-Forum börjar klockan 10.45 idag.

Länken till programmet hittar du här: https://www.svtplay.se/forum.


För vidare information, vänligen kontakta:

Linda Fransson, vd på Gnosjö Automatsvarvning
+46 (0)370-33 32 51
linda@svarvning.nu

 

Om Gnosjö Automatsvarvning 

Gnosjö Automatsvarvning har ett 60-tal medarbetare och är sedan 1974 specialiserade på svarvning av komplexa detaljer i stora serier med krav på högsta precision. I deras maskinpark ingår rundbordsautomater, flerspindliga och CNC-svarvar. Våren 2018 lanserade de ett treårigt projekt för att belysa innovationsfrågor och ta ansvar för att driva dessa framåt. Satsningen bygger på ett helhetstänk med såväl intern processutveckling som extern kundutveckling, och online-plattformen Brave New Business där de lyfter modiga satsningar, innovativa lösningar och nyskapande affärer i näringslivet.