Vi tror på dig

Kompetens, kunskap och yrkesstolthet är viktiga egenskaper hos Gnosjö Automatsvarvning. Därför är personalmixen på företaget stor: kvinnor och män från 20 till 65 år från hela världen och med olika kompetenser.

Mixen ger en stimulerande arbetsmiljö och ett spännande utbyte av erfarenheter som är utvecklande både på individ- och företagsnivå. I sort sett alla har Grönt certifikat enligt CNC Teknik, och vi erbjuder kontinuerligt utbildningar till våra medarbetare.

Vill du arbeta i en innovativ industri med många spännande kunder, skicka ditt cv till info@svarvning.nu

Lediga tjänster

Hydromat – Ställare och/eller Operatör
Dagtid (kvällsskift var 5e vecka). Alternativt ständigt kvällsskift (mån–tor 13.30–23.30)

Du har yrkeserfarenhet av Hydromat alternativt svarvning samt kompetens inom mätteknik och ritningsläsning. Som person ser vi att du är flexibel och något av en problemlösare. Grönt Certifikat i CNC-teknik är meriterande. Du hanterar även svenska i tal och skrift.

…..
För mer info och ansökan kontakta:
Jimmy Emanuelsson
Tel 0370-34 37 41
jimmy@svarvning.nu

Hydromat – Operatör
Kvällsskift (mån–tor 13.30–23.30)

Du har yrkeserfarenhet av Hydromat alternativt svarvning samt kompetens inom mätteknik och ritningsläsning. Som person ser vi att du är flexibel och något av en problemlösare. Du hanterar även svenska i tal och skrift.

…..
För mer info och ansökan kontakta:
Jimmy Emanuelsson
Tel 0370-34 37 41
jimmy@svarvning.nu

Industrielektriker
Dagtid

Vi söker dig som har kunskap inom styr- & regler och automation, vilket innefattar bland annat elektronik, hydraulik, pneumatik och mekanik. Du har färdigheter i användning av både modern och äldre teknik för felsökning. Vidare ska du vara behjälplig vid reparationer, installera maskiner och annan utrustning. Vi ser också att du hanterar engelska och svenska i tal och skrift. Det är en merit om du arbetat i någon form av underhållsprogram.

…..
För mer info och ansökan kontakta:
Ola Davidsson
Tel 0370-33 32 54
ola@svarvning.nu
Anders Jacobsson
Tel 0370-33 32 52
anders@svarvning.nu

Dreamjobber

Oavsett ålder och utbildning – vi söker alltid människor med rätt inställning som vill ha ett intressant och utvecklande jobb med möjligheter att utvecklas.

Läs mer