Vi tror på dig

Kompetens, kunskap och yrkesstolthet är viktiga egenskaper hos Gnosjö Automatsvarvning. Därför är personalmixen på företaget stor: kvinnor och män från 20 till 65 år från hela världen och med olika kompetenser.

Mixen ger en stimulerande arbetsmiljö och ett spännande utbyte av erfarenheter som är utvecklande både på individ- och företagsnivå. I sort sett alla har Grönt certifikat enligt CNC Teknik, och vi erbjuder kontinuerligt utbildningar till våra medarbetare.

Vill du arbeta i en innovativ industri med många spännande kunder, skicka ditt cv till info@svarvning.nu

Lediga tjänster

Tvättoperatör
Kvällsskift (mån–tor 13.30–23.30)

Vi söker en tvättoperatör till vårt team. Vi vill att du har truckkort och hanterar svenska i tal och skrift – inga andra specifika förkunskaper krävs. Som person ser vi att du är ordningsam och noggrann i ditt arbete.

…..
För mer info och ansökan kontakta:
Madeleine Edvinsson
+46 (0)370-33 32 58
madeleine@svarvning.nu

Maskinoperatörer och Ställare

Går du i tankarna på att byta jobb då är vi rätt företag för dig. Vi söker Maskinoperatörer och Ställare till vår maskinpark. Du ska gilla att arbeta i team samt vara ordningsam och noggrann i ditt arbete. Har du erfarenhet av svarvning är det meriterande men lika viktigt är att du är driven, har intresse av att lära dig nya saker och gillar utmaningar. Du ska hantera svenska i tal och skrift.

…..
För mer info och ansökan kontakta:
Jimmy Emanuelsson
+46 (0)370-34 37 41
jimmy@svarvning.nu

Ola Davidsson
+46 (0)370-34 32 54
ola@svarvning.nu

Hydromat – Ställare och/eller Operatör
Dagtid (kvällsskift var 5e vecka). Alternativt ständigt kvällsskift (mån–tor 13.30–23.30)

Du har yrkeserfarenhet av Hydromat alternativt svarvning samt kompetens inom mätteknik och ritningsläsning. Som person ser vi att du är flexibel och något av en problemlösare. Grönt Certifikat i CNC-teknik är meriterande. Du hanterar även svenska i tal och skrift.

…..
För mer info och ansökan kontakta:
Jimmy Emanuelsson
+46 (0)370-34 37 41
jimmy@svarvning.nu

Hydromat – Operatör
Kvällsskift (mån–tor 13.30–23.30)

Du har yrkeserfarenhet av Hydromat alternativt svarvning samt kompetens inom mätteknik och ritningsläsning. Som person ser vi att du är flexibel och något av en problemlösare. Du hanterar även svenska i tal och skrift.

…..
För mer info och ansökan kontakta:
Jimmy Emanuelsson
+46 (0)370-34 37 41
jimmy@svarvning.nu

Dreamjobber

Oavsett ålder och utbildning – vi söker alltid människor med rätt inställning som vill ha ett intressant och utvecklande jobb med möjligheter att utvecklas.

Läs mer