Vi tror på dig

Kompetens, kunskap och yrkesstolthet är viktiga egenskaper hos Gnosjö Automatsvarvning. Därför är personalmixen på företaget stor: kvinnor och män från 20 till 65 år från hela världen och med olika kompetenser.

Mixen ger en stimulerande arbetsmiljö och ett spännande utbyte av erfarenheter som är utvecklande både på individ- och företagsnivå. I sort sett alla har Grönt certifikat enligt CNC Teknik, och vi erbjuder kontinuerligt utbildningar till våra medarbetare.

Vill du arbeta i en innovativ industri med många spännande kunder, skicka ditt cv till info@svarvning.nu

Lediga tjänster

Dreamjobber

Oavsett ålder och utbildning – vi söker alltid människor med rätt inställning som vill ha ett intressant och utvecklande jobb med möjligheter att utvecklas.

Läs mer

Yrkeslärare

Kompetens, kunskap och yrkesstolthet är viktiga egenskaper hos Gnosjö Automatsvarvning. Vi vill arbeta strategiskt med vår kompetensförsörjning och skapa rutiner och standardisera samtidigt som vi vill se individen och ge möjligheten att utvecklas. En del i detta är att kontinuerligt arbeta med utbildning i vår dagliga verksamhet.

För att ta detta till ytterligare en nivå söker vi nu efter en yrkeslärare som har till uppgift att kompetensutveckla personal inom skärande bearbetning.

Utbildaren ansvarar för att genomföra intern utbildning inom ritningsläsning, mätteknik och statistisk processtyrning. Utöver detta ska du (om möjligt) utbilda i verktygskunskap och grundläggande maskinutbildning. Vi ser att du har erfarenhet av att utbilda människor med olika bakgrund samt av att bygga struktur i IT-miljö och driva utbildningsprojekt.

Urval sker löpande

Läs mer

…..
För mer info och ansökan kontakta:
Linda Fransson
Tel 0370-33 32 51
linda@svarvning.nu

Industrielektriker
Dagtid

Vi söker dig som har kunskap inom styr- & regler och automation, vilket innefattar bland annat elektronik, hydraulik, pneumatik och mekanik. Du har färdigheter i användning av både modern och äldre teknik för felsökning. Vidare ska du vara behjälplig vid reparationer, installera maskiner och annan utrustning. Vi ser också att du hanterar engelska och svenska i tal och skrift. Det är en merit om du arbetat i någon form av underhållsprogram.

…..
För mer info och ansökan kontakta:
Ola Davidsson
Tel 0370-33 32 54
ola@svarvning.nu
Anders Jacobsson
Tel 0370-33 32 52
anders@svarvning.nu

OPERATÖR INDEX MS
Kvällstid

Vi söker en operatör till våra flerspindliga
Index MS maskiner. Vi ser gärna att du hanterar svenska i tal och skrift. Arbetstiden är kvällstid måndag – torsdag 13.30-23.30.

…..
För mer info kontakta: Ola Davidsson
Tel 0370-33 32 54
Skicka din ansökan till: ola@svarvning.nu