Vi tror på dig

Kompetens, kunskap och yrkesstolthet är viktiga egenskaper hos Gnosjö Automatsvarvning. Därför är personalmixen på företaget stor: kvinnor och män från 20 till 65 år från hela världen och med olika kompetenser.

Mixen ger en stimulerande arbetsmiljö och ett spännande utbyte av erfarenheter som är utvecklande både på individ- och företagsnivå. I sort sett alla har Grönt certifikat enligt CNC Teknik, och vi erbjuder kontinuerligt utbildningar till våra medarbetare.

Vill du arbeta i en innovativ industri med många spännande kunder, skicka ditt cv till info@svarvning.nu

Lediga tjänster

Dreamjobber

Oavsett ålder och utbildning – vi söker alltid människor med rätt inställning som vill ha ett intressant och utvecklande jobb med möjligheter att utvecklas.

Läs mer

Industrielektriker
Dagtid

Vi söker dig som har kunskap inom styr- & regler och automation, vilket innefattar bland annat elektronik, hydraulik, pneumatik och mekanik. Du har färdigheter i användning av både modern och äldre teknik för felsökning. Vidare ska du vara behjälplig vid reparationer, installera maskiner och annan utrustning. Vi ser också att du hanterar engelska och svenska i tal och skrift. Det är en merit om du arbetat i någon form av underhållsprogram.

…..
För mer info och ansökan kontakta:
Ola Davidsson
Tel 0370-33 32 54
ola@svarvning.nu
Anders Jacobsson
Tel 0370-33 32 52
anders@svarvning.nu

Hydromat
Ställare och/eller operatör, dagtid

Du har yrkeserfarenhet av Hydromat alternativt svarvning samt kompetens inom mätteknik och ritningsläsning. Grönt Certifikat i CNC-teknik är meriterande. Vi ser gärna att du hanterar svenska i tal och skrift. Arbetstiden är dagtid med kvällsskift 13.30-23.30 var 4:e alternativt 5:e vecka.

…..
För mer info kontakta: Jimmy Emanuelsson
Tel 0370-34 37 41
Skicka din ansökan till: jimmy@svarvning.nu

Hydromat
Operatör, kvällsskift 13.30-23.30

Du har yrkeserfarenhet av Hydromat alternativt svarvning eller liknande industriarbete, men det är inget krav om du har viljan att lära dig det. Vi ser gärna att du hanterar svenska i tal och skrift. Arbetstiden är kvällstid måndag – torsdag 13.30-23.30.

…..
För mer info kontakta: Jimmy Emanuelsson
Tel 0370-34 37 41
Skicka din ansökan till: jimmy@svarvning.nu

Hydromat
Medarbetare, dagtid

Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet av industriarbete, men det är inget krav om du har viljan att lära dig det. Du uppskattar eget ansvar men också att arbeta i team i ditt arbete att bland annat supporta produktion. Vi ser gärna att du hanterar svenska i tal och skrift. Arbetstiden är dagtid.

…..
För mer info kontakta: Jimmy Emanuelsson
Tel 0370-34 37 41
Skicka din ansökan till: jimmy@svarvning.nu

CNC Operatör
Ställare och/eller operatör, dagtid

Du har yrkeserfarenhet av CNC samt kompetens inom mätteknik och ritningsläsning. Grönt Certifikat i CNC-teknik är meriterande, men det är inget krav om du har viljan att lära dig det. Vi ser gärna att du hanterar svenska i tal och skrift. Arbetstiden är dagtid.

…..
För mer info kontakta: Ola Davidsson
Tel 0370-33 32 54
Skicka din ansökan till: ola@svarvning.nu